× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

11.550 de ouă, donate unor spitale şi centre de bătrâni din judeţ, în cadrul campaniei “Consumă româneşte, dăruieşte româneşte”

Informatia de Teleorman • 01-08-2023, 10:00:54 • 178 vizualizari
 

Marţi, 1 august a.c., începând cu ora 11,00, la sala de întruniri publice a Consiliului Judeţean Teleorman, din cadrul palatului administrativ al judeţului, a avut loc evenimentul „Consumă româneşte, dăruieşte româneşte”, în judeţul Teleorman. La eveniment au participat Consilierul de stat Dumitru-Daniel Botănoiu, de la Cancelaria Prim-Ministrului Marcel Ciolacu, reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi ai Consiliului Judeţean Teleorman.

„Consumă româneşte, dăruieşte româneşte” nu este un slogan, este un concept care va demara o campanie pentru conştientizarea şi promovarea  reîntoarcerii la consumul de produse româneşti sănătoase şi de bună calitate, cu acţiuni de susţinere şi de sprijin atât pentru consumatori cât şi pentru fermierii şi procesatorii români. Cu acest prilej, 11.550 de ouă au fost donate unor unităţi spitaliceşti din judeţul Teleorman, la DGASPC Teleorman şi centrelor pentru persoane vârstnice din localităţile Talpa şi Saelele.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Donate Spitale Centre Bătrâni Judeţ Cadrul Campaniei Consumă Româneşte