× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

12 milioane de lei pentru asfaltarea drumurilor în comuna Năsturelu

Ziarul Teleormanul • 03-10-2023, 20:00:10 • 37 vizualizari
 

50 de noi investiții în infrastructura rutieră și tehnico-edilitară primesc finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, ca urmare a semnării contractelor de către ministrul Adrian-Ioan Veștea și beneficiarii proiectelor, printre acestea numărându-se și “Lucrări de asfaltare drumuri în comuna Năsturelu, județul Teleorman”, pentru care se alocă o finanțare în valoare de 12.000.000 lei.

“După cum ne-am propus, primim în fiecare săptămână, la sediul Ministerului Dezvoltării, aleși locali din toată țara, pentru semnarea de noi contracte care vizează investiții mult așteptate pentru cetățeni. Cu fiecare proiect pe care-l finanțăm, creștem calitatea vieții oamenilor din toate județele țării”, a precizat ministrul dezvoltării.

Contractele, în valoare totală de 485.542.899,36 de lei, urmăresc modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, amenajarea trotuarelor, acostamentelor, rigolelor carosabile și a podețelor, precum și înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Milioane Pentru Asfaltarea Drumurilor Comuna Năsturelu