× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

2379 de persoane aflate în izolare la domiciliu și 11 persoane aflate în carantină instituționalizată,astăzi,în Teleorman

Infoexpres TV • 10-06-2020, 17:00:17 • 498 vizualizari
 

La nivelul județului Teleorman, sunt monitorizate în prezent, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, 2379 de persoane aflate în izolare la domiciliu și 11 persoane aflate în carantină instituționalizată.

Potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică Teleorman, până astăzi, 10 iunie , au fost declarate vindecate și externate 126 persoane. Dintre acestea, 89 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede ,unitate suport COVID- 19.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului, au fost efectuate 2038 de teste COVID-19, dintre care 1290 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman.

Instituția Prefectului Județului Teleorman  reamintește cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.

 

Stirea 2379 de persoane aflate în izolare la domiciliu și 11 persoane aflate în carantină instituționalizată,astăzi,în Teleorman apare prima data pe Info Expres TV.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Persoane Aflate Izolare Domiciliu Persoane Aflate Carantină Instituționalizată Astăzi