× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

25 martie 2024, 202 ani de atestare a Poliției Române / Avansări în grad și premieri la IPJ Teleorman

Ziarul Teleormanul • 25-03-2024, 20:00:11 • 67 vizualizari
 

Pentru toți polițiștii români, ziua de 25 martie are o mare însemnătate și nu întâmplător este strâns legată de sărbătorirea Bunei Vestiri, simbol preluat pe actualul drapel al Poliției Române.

Cu prilejul Zilei Poliției Române, a fost marcată avansarea în gradul profesional următor a polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, în cadrul unei ședințe festive. Astfel, 88 de polițiști au fost avansați în gradul profesional următor, la termen. De asemenea, 25 de polițiști au fost avansați înainte de termen.

În cadrul ședinței festive au fost premiați și câștigătorii competițiilor sportive organizate cu această ocazie.

“La ceas aniversar, ne amintim să fim recunoscători, cu toții, pentru curajul și devotamentul polițiștilor care ne servesc comunitatea.
De ziua noastră, conducerea I.P.J. Teleorman urează tuturor poliștilor sănătate, realizări familiale și profesionale, eficiență în rezolvarea oricăror sesizări și rezistență pentru a face față provocărilor!
Totodată, adresează sincere mulțumiri tuturor cetățenilor județului Teleorman, precum și instituțiilor partenere în asigurarea unui cadru optim de ordine publică, pentru viața comunității din care cu toții facem parte.
La mulți ani Poliției Române! La mulți ani tuturor polițiștilor români!”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Martie Atestare Poliției Române Avansări Premieri Teleorman