× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

252 locuri de muncă vacante în judeţul Teleorman / Cele mai multe, pentru persoane cu studii medii și profesionale

Ziarul Teleormanul • 02-09-2022, 14:00:08 • 20 vizualizari
 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman oferă persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din judeţul Teleorman, 252 locuri de muncă vacante în judeţ, după cum urmează: pentru persoanele cu studii superioare (de lungă şi scurtă durată) – 11 locuri de muncă; pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 169 locuri de muncă; pentru persoanele fără studii/calificare – 62 locuri de muncă.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile locuri de muncă în următoarele profesii: asistent manager, contabil, inginer mecanic, laborant chimist, economist.

Meseriile în care sunt oferite cele mai multe locuri de muncă pentru persoanele cu studii medii şi profesionale sunt: agent securitate, casier, conducător auto transport rutier de persoane, macaragiu, mecanic utilaje, rectificator universal, zidar rosar tencuitor, vânzător, gestionar depozit etc.

Locurile de muncă vacante sunt actualizate în timp real și se pot consulta  pe www.anofm.ro alegând din lista sediilor, AJOFM Teleorman, apoi opțiunea „Persoane fizice”, subopțiunea „Locuri de muncă vacante” (https://www.anofm.ro/lmvw.html?agentie=Teleorman&categ=3&subcateg=1).

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Locuri Muncă Vacante Judeţul Teleorman Pentru Persoane Studii Profesionale