× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

3 sportivi au obținut medalii strălucitoare la Campionatul European de karate

Liber in Teleorman • 20-09-2023, 10:00:13 • 40 vizualizari
 

În perioada 14-17 septembrie 2023, Clubul Sportiv Local (CSL) Nanov a reprezentat cu succes județul la Campionatul European de karate Goju Ryu desfășurat în orașul belgian Liege. Echipa CSL Nanov, secția karate, s-a remarcat printr-o serie de performanțe de excepție, obținând trei medalii importante.

Sportivii reprezentativi ai CSL Nanov au concurat în disciplinele kumite wkf, aducând acasă două medalii de argint și una de bronz într-o competiție de nivel european. Cristina Petru Sorin a obținut locul 2 în categoria kumite wkf, confirmându-și talentul și determinarea în fața adversarilor puternici. La fel de impresionantă a fost prestația lui Osiac Amalia, care a câștigat locul 2 în aceeași categorie. Andrei Zalana a adus o altă medalie comunei Nanov, clasându-se pe locul 3 în kumite wkf.

Antrenorul responsabil de pregătirea acestor sportivi talentați este Sorin Cristina, care și-a condus echipa către succes în Belgia Liege. Performanța remarcabilă a sportivilor a fost rezultatul muncii asidue și a devotamentului lor, dar și al sprijinului continuu al antrenorului și al comunității locale.

Primăria Nanov și Consiliul Local Nanov au fost partenere esențiale în susținerea echipei CSL Nanov, oferindu-le sportivilor sprijin pentru a participa la această competiție de top.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Sportivi Obținut Medalii Strălucitoare Campionatul European Karate