× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

3 variante pentru drumul de mare viteză ALEXANDRIA – BUCUREȘTI

Liber in Teleorman • 23-09-2022, 10:00:09 • 20 vizualizari
 

Licitația pentru proiectarea și execuția drumului de mare viteză București – Alexandria va fi lansată imediat după finalizarea studiului de fezabilitate, estimată în prima parte a anului viitor. Pentru acest drum, au fost analizate trei variante

„În urma finalizării studiului de fezabilitate au fost propuse cele trei variante pentru realizarea drumului de care cu toții avem atât de mare nevoie. Trafic de coșmar, blocaje, accidente, vieți pierdute, acestea au fost constantele ultimilor ani, iar construirea unui drum expres sau autostradă, având în vedere valorile de trafic înregistrate este imperios necesară.

Analizând variantele propuse în SF, favorabile municipiului sunt: varianta 1- culoarea roșie și varianta 2- culoare albastră care nu afectează UAT Alexandria.

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu ne-a informat în cadrul vizitei făcute în județ, că anul viitor va fi demarată proiectarea, iar ulterior scoasă la licitație execuția lucrărilor”, a anunțat primarul Alexandriei – Victor Drăgușin.

Pe 13 aprilie 2022, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate destinat drumului de mare viteză București – Alexandria (88 km

Pe 7 ianuarie 2022, CNAIR a desemnat câștigătorul pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar construcției drumului de mare viteză București – Alexandria. Este vorba de asocierea DP CONSULT SA (Lider) – SC EXPLAN SRL (Asociat 1) – SCA TEAHA&FUZESI (Asociat 2).). Contractul are valoarea de 16,12 milioane de lei fără TVA, iar SF-ul trebuie finalizat în 14 luni.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Variante Pentru Drumul Viteză ALEXANDRIA BUCUREȘTI