× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

33 de deficiențe constatate în stații GPL din Alexandria, Zimnicea și Cervenia

Infoexpres TV • 05-09-2023, 14:00:21 • 28 vizualizari
 

Începând cu data de 31 august 2023 și până la data de 31 octombrie 2023, în baza ordinului nr. 467/30.08.2023, prefectul județului Teleorman a dispus măsuri organizatorice și de coordonare pentru derularea acțiunilor de control la instituțiile publice și operatorii economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat (GPL), care funcționează pe raza județului Teleorman.

În echipele de control au fost cooptați reprezentanți ai structurilor teritoriale ale instituțiilor cu atribuții în domeniu, respectiv Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat – Inspecția Teritorială București (ISCIR); Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune (CNCIR S.A.); Inspectoratul pentru Situații de Urgență AD Ghica al Județului Teleorman; Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman; Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman; Comisariatul Județean Teleorman al Gărzii Naționale de Mediu; Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman; Autoritatea Rutieră Română – Agenția Teritorială Teleorman; Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – Inspectoratul Teritorial nr. 7; Direcția Regională Antifraudă Fiscală Alexandria; Biroul Vamal de Interior Teleorman și reprezentanții primăriei localității pe raza căreia se desfășoară controlul.

Reprezentanții instituțiilor nominalizate efectuează controale conform competențelor legale, în conformitate cu normele legale în vigoare, verificând existența tuturor avizelor, licențelor sau autorizațiilor necesare pentru funcționarea acestor obiective.

Până la aceasta data au fost controlați 9 operatori economici de pe raza municipiului Alexandria, orașului Zimnicea și a localității Cervenia.

În urma verificărilor efectuate s-au constatat 33 deficiențe si au fost dispuse 22 măsuri, fiind aplicate un numar de 14 sanctiuni, dintre care 10 avertismente și 4 amenzi în valoare de 23 000 lei.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Deficiențe Constatate Stații Alexandria Zimnicea Cervenia