× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

35 de permise reținute de polițiștii teleormăneni în ultimele trei zile

Actualitatea de Teleorman • 23-10-2023, 20:00:48 • 38 vizualizari
 

La sfarsit de saptamana, politistii teleormaneni au fost in teren la interventii si actiuni preventive pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice. Polițiștii au intervenit la peste 300 de evenimente, dintre care cele mai multe fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.

In urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat aproximativ 450 de sancțiuni contravenționale, au reținut 35 de permise de conducere și au retras șase certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice. În ultimele trei zile, la nivelul județului au fost înregistrate cinci accidente rutiere ușoare, fiind intocmite dosare penale, iar cercetările continua sub supravegherea unităților de parchet competente.

De la inceputul anului, pe drumurile publice din judeţul Teleorman s-au produs 34 accidente rutiere grave soldate cu decesul a 19 persoane, rănirea ușoară a 26 de persoane și rănirea gravă a 19 persoane. Au fost înregistrate alte 334 accidente rutiere uşoare, soldate cu vătămarea corporală uşoară a peste 400 de persoane.

La sfarsitul saptamanii trecute politistii au actionat in filtre rutiere pentru a descuraja si combate consumul de alcool si substante psihoactive la volan dar si pentru a preveni infracțiunile comise cu violență, depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor urmărite în temeiul legii.

Politistii au întocmit șapte dosare penale pentru infracțiuni de violență în familie. Un astfel de caz a avut loc, ieri, in localitatea Crangeni. Victima, o femeie in varsta de 48 de ani a solicitat interventia politistilor dupa ce a fost agresata fizic de concubin .

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Roșiori de Vede, sositi la fata locului au completat formularului de evaluare a riscului si au emis ordin de protecție provizoriu.

Cercetările continua în acest caz de violenta domestica, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

 

 

The post 35 de permise reținute de polițiștii teleormăneni în ultimele trei zile appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Permise Reținute Polițiștii Teleormăneni Ultimele