× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

40 de șoferi au rămas fără permis în ultimele trei zile

Ziarul Teleormanul • 30-10-2023, 14:00:09 • 41 vizualizari
 

La final de săptămână, polițiștii au intervenit la peste 280 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 260 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112, acționând pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale, a situațiilor de risc și a oricăror evenimente ce ar putea perturba siguranța publică.

Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat aproximativ 480 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste de 190.000 de lei, au reținut 40 de permise de conducere și au retras 17 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

În ultimele 72 de ore, la nivelul județului au fost înregistrate patru accidente rutiere ușoare, patru persoane având nevoie de îngrijiri medicale, în cauze fiind întocmite dosare penale.

Polițiștii atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

De asemenea, în ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat șapte infracțiuni, dintre care două pentru conducere fără permis, iar trei pentru conducere sub influența alcoolului.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
șoferi Rămas Fără Permis Ultimele