× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

6 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor de interes local de la Mârzănești

Impact News 24 • 08-08-2023, 14:00:38 • 73 vizualizari
 

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea a semnat, luni, la sediul ministerului, 68 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 757.551.463,51 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare a apelor uzate, precum și sistematizarea și construirea de șanțuri colectoare de scurgere și evacuare a apelor pluviale.

“Le-am solicitat colegilor din administrația publică locală să promoveze și să demareze proiecte integrate, care să aducă plus valoare în dezvoltarea comunităților pe care le administrează. De asemenea, odată pornite lucrările, i-am sfătuit să urmărească atent execuția acestora și să respecte întocmai proiectele”, a subliniat ministrul dezvoltării.

Pentru județul Teleorman au fost semnate, luni, contractele de finanțare pentru obiectivele de investiții “Modernizare prin asfaltare drumuri de interes local comuna Mârzănești, județ Teleorman”, cu o sumă alocată de 6.836.666,22 lei și “Modernizare drumuri de interes local în comuna Necșești, județul Teleorman” cu o sumă alocată de 11.000.000 lei.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Milioane Pentru Modernizarea Drumurilor Interes Mârzănești