× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

60 de posturi de agent de poliție (și conductor câini), scoase la concurs / Un post, la Poliția municipiului Alexandria

Ziarul Teleormanul • 20-03-2024, 14:00:11 • 51 vizualizari
 

Poliția Română a scos la concurs 60 de posturi de agent de poliție (și conductor câini), termenul limită pentru depunerea dosarului fiind 3 aprilie 2024. Unul dintre posturi este la Poliția municipiului Alexandria – Biroul de Ordine Publică – Compartimentul Conductori Câini.

“Poliția Română caută iubitori de animale! Este primul criteriu “nescris”! Pentru ce? Pentru cele 60 de posturi de agent de poliție (și conductor câini) scoase la concurs, este esențial să îți iubești, să îți îngrijești și să îți dresezi partenerul patruped!  Posturile scoase la concurs se regăsesc în toată țara, astfel, vom avea rugămintea să vă documentați despre acest aspect, cât și despre condițiile generale, criterile specifice, probele de concurs, ș.a.m.d.”, anunță instituția pe pagina sa de Facebook.

Concursul este organizat la nivel central cu comisii de recrutare la nivel teritorial.
Pentru a participa la concursul cu recrutare prin încadrare directă, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România; să cunoască limba română, scris şi vorbit; să aibă capacitate deplină de exerciţiu; să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic; să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi; îndeplinesc condiţiile de ocupare prevăzute în fişa postului; să aibă un comportament corespunzător principiilor care guvernează profesia de poliţist; să nu aibă antecedente penale cu excepţia situaţiei când a intervenit reabilitarea; să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni; să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani;
să nu fi desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege; nu are tatuaje ori elemente ornamentale, de orice natură, aplicate, inserate sau implantate pe/în corp, neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară; prin încadrare directă, potrivit nivelului studiilor şi/sau vechimii în specialitate, nu dobândeşte un grad profesional mai mic decât gradul militar echivalent deţinut în rezervă.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Posturi Poliție Conductor Câini Scoase Concurs Poliția Municipiului Alexand