× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

A făcut un ocol cu microbuz școlii pentru a sta mai mult în compania unei eleve. Acum s-a ales cu dosar penal pentru agresiune sexuală

Exploziv News 24 • 20-03-2024, 20:00:58 • 51 vizualizari
 

O elevă de clasa a VIII -a susține că șoferul microbuzului, în care nu avea ce să caute, ar fi pipăit-o în zonele intime.

Gravitatea faptelor unor persoane, care teoretic ar trebui să fie mature și responsabile, lasă de multe ori de dorit. Pentru a avea o imagine clară a acestui caz, evident negat de bărbat, o să începem cu începutul. Prima persoană pe care am contactat-o telefonic a fost directorul unități de învățământ, Olimpia Cristea, care ne-a declarat faptul că, săptămâna trecută, mediatoarea școlară a discutat cu eleva în cauză și aceasta i-ar fi povestit faptul că a fost atinsă în zonele intime în microbuzul școlar. Ar fi de menționat că fata nu mai este elevă a școlii din Smârdioasa, astfel că profesoara Cristea a mers personal la Brânceni, unde a discutat cu adolescenta și i-a informat bunica de cele sesizate. Avem de-a face cu o situație tipică de copil lăsat în grija bunicilor, pentru că părinții sunt plecați peste hotare la muncă.

Dar să revenim: toate indiciile conduc la ipoteza potrivit căreia în ziua de 11 martie, în jurul orei 15.00, fata s-a urcat în autovehicul, alaturi de elevii care trebuiau transportați în satul Șoimu, cu toate că nu avea motive să se deplaseze către satul vecin. Șoferul a lăsat elevii la destinație, însă adolescenta a rămas în microbuz. Deși au vizionat, atât cât s-a putut, imaginile de pe camerele de supraveghere, nu se poate observa exact ce s-a întâmplat în vehiculul de transport al instituției de învățământ. Cert este un lucru, și acesta a fost confirmat de directoare: bărbatul s-a abătut de la traseul prestabilit și a lăsat-o pe fată să fumeze în microbuz.

Ironic și arogant, râzând, șoferul neagă tot

La nivelul unității de învățământ a fost constituită o comisie de disciplină, șoferul fiind sancționat cu diminuarea salariului cu 10% pe o perioadă de 3 luni, pentru că a permis să urce în microbuz o persoană străină, că a lasat tânara să fumeze în autotursim si pentru că nu a respectat traseul stabilit.

Grav este faptul că asupra aceluiași conducător auto au mai planat suspiciuni de agresiune sexuală și în urmă cu doi ani, în anul școlar 2021 – 2022, atunci când o elevă de clasa a VI – a i-ar fi spus mamei sale că șoferul ar fi atins-o în zona sânilor. Însă, el ar fi negat și ar fi justificat faptul că ar fi tras-o pe copila care se afla cu capul pe geam. Mama elevei respective nu a dorit să depună plângere la momentul respectiv și totul a rămas în aer.

Contactat telefonic, șoferul microbuzului neagă toate acuzațiile care i se aduc, declarând că este nevinovat.

„Cercetările preliminare au reliefat faptul că, în ziua de 11 martie a.c., un angajat al unității de învățământ ar fi fost încunoștințat, prin intermediul unor mesaje trimise pe o aplicație de mesagerie, de către o minoră în vârstă de 14 ani, fostă elevă a școlii, domiciliată în localitate, despre faptul că șoferul microbuzului, un bărbat de 52 de ani, cu același domiciliu, ar fi atins-o în zone intime, fără acordul fetei, în timp ce se aflau singuri în mijlocul de transport școlar”, transmite IPJ Teleorman.

Dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, se află sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

 

 

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Făcut Microbuz școlii Pentru Compania Pentru