× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

A salvat zeci de vieți, dar nu a putut să învingă o boală necruțătoare

Ziarul Mara • 24-10-2023, 10:00:20 • 42 vizualizari
 

Un profesionist desăvârșit a pierdut bătălia cu o boală necruțătoare. Cu profundă tristețe și regrete, colegii Inspectoratului pentru Situații de Urgență “A.D. Ghica” din județul Teleorman anunță trecerea în neființă a unui om remarcabil, plt. adj.(r) Doru Manea, care s-a stins din viață la frageda vârstă de doar 42 de ani, lăsând o adâncă durere în inimile celor care l-au cunoscut.

Doru Manea a fost parte a familiei Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Teleorman în perioada 2006 – 2022. Pe durata serviciului său, a fost cunoscut nu doar ca un coleg de nădejde, ci și ca un om cu suflet mare, bun și un adevărat profesionist în domeniul său. Era un exemplu de modestie și conduită ireproșabilă, întotdeauna pregătit să ofere ajutor și sprijin tuturor celor aflați în necaz.

Întregul personal al ISU Teleorman se alătură familiei îndoliate în aceste momente de durere și își exprimă sincerele condoleanțe. Doru Manea a lăsat o amprentă puternică în inimile celor care l-au cunoscut, iar amintirea sa va trăi mereu în povestirile și amintirile colegilor și prietenilor săi.

Pentru cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit al lui Doru Manea va fi depus la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din municipiul Alexandria. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Salvat Vieți învingă Boală Necruțătoare