× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Accident feroviar în Teleorman: un bărbat a murit

Impact News 24 • 01-08-2023, 14:00:44 • 58 vizualizari
 

Tragicul eveniment s-a petrecut tot în apropiere de Roșiori de Vede, fiind al treilea pe acest an în acea zonă.

ACTUALIZARE: CFR a transmis, marţi, că utilajul feroviar implicat în incidentul din judeţul Teleorman s-a răsturnat, iar în momentul accidentului în interior se aflau două persoane.

Utilaj feroviar răsturnat la ieşire din Roşiorii de Vede! Este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa pe relaţia Roşiori Nord – Atârnaţi, pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi”, a transmis, marţi, CFR.

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsurnat la ieşire din Roşiorii de Vede. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii SMURD pentru acordarea primului ajutor.

Traficul feroviar de călători se va desfăşura pe un fir de circulaţie, până la finalizarea intervenţiilor din zona accidentului”, a mai transmis compania. Potrivit acesteia, două persoane se aflau în utilaj în momentul accidentului, respectiv mecanicul şi ajutorul de mecanic.

Știrea inițială

Din cauze încă necunoscute, un utilaj feroviar utilizat pentru întreținerea căilor ferate, denumit colmar, a deraiat, iar mecanicul acestuia a decedat, chiar dacă personalul medical a aplicat zeci de minute manevre de resuscitare.

Bărbatul avea circa 55 de ani iar accidentul va fi tratat ca accident de muncă, deschizandu-se dosar penal.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Accident Feroviar Teleorman Bărbat