× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Accident feroviar: o persoană și-a pierdut viața

Ziarul Mara • 27-10-2023, 20:00:22 • 31 vizualizari
 

O persoană și-a pierdut viața după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de un tren. În ciuda eforturilor echipelor de intervenție, nu s-a mai putut face nimic pentru persoana prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Un tren marfar, încărcat cu cereale, a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a lovit un autoturism la o trecere cu calea ferată din localitatea Peretu.

Cercetările preliminare indică ipoteza că autoturismul condus de către o femeie domiciliată în comuna Peretu nu ar fi respectat indicatorul “Oprire” la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind lovit de un marfar.

În urma acestui incident, o persoană și-a pierdut viața, iar echipele de intervenție au trebuit să facă față unei situații extrem de grave.

La fața locului, s-au mobilizat rapid echipe de intervenție, inclusiv o autospecială de stingere, o echipă de descarcerare, un echipaj SMURD (Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare), precum și un echipaj din Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Teleorman, cu un medic experimentat.

Din păcate, în urma impactului violent, o femeie a fost încarcerată în interiorul autoturismului și a intrat în stop cardiorespirator. Echipa de pompieri a reușit să o elibereze din caroseria grav deformată și a predat-o cu promptitudine echipajului medical pentru manevrele de resuscitare.

Cu toate eforturile depuse de personalul medical, rezultatul nu a fost favorabil, iar echipajul SAJ Teleorman a fost nevoit să declare decesul femeii.

Cazul a fost preluat de polițiști din Teleorman. Aceștia au demarat investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Conducătorul vehiculului feroviar a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul producerii accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede în vederea stabilirii situației de fapt.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Accident Feroviar Persoană Pierdut Viața