× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Accident grav în Plopii Slăviteşti – copil de 5 ani decedat

Impact News 24 • 07-10-2023, 20:00:44 • 117 vizualizari
 

Un copil de 5 ani și-a pierdut viața, sâmbătă după-amiază, într-un grav accident rutier produs pe raza localității Plopii Slăvitești.

Din primele informații, potrivit martorilor, se pare că un tractor care ieșea de pe camp nu a acordat prioritate de trecere unei mașini, al cărei șofer a tras de volan pentru a evita impactul, însă autoturismul s-a răsturnat în cele din urmă.

Copilul de 5 ani, care se afla în mașina răsturnată, și-a pierdut viața. Rănită grav a fost, în accident, și o femeie, din primele date însărcinată. Aceasta a fost preluată de echipajele de salvare și transportată la spital. Și tot la spital a ajuns și șoferul mașinii răsturnate.

La locul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Accident Plopii Slăviteşti Decedat