× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Accident grav la Piatra cu două victime – FOTO

Liber in Teleorman • 01-01-2021, 22:00:15 • 111 vizualizari
 

În prima zi a anului 2021, în jurul orei 12.15, pe raza localității Piatra a avut loc un grav accident rutier, cu două autoturisme implicate și două victime, dintre care una încarcerată.
Pentru gestionarea acestui eveniment și salvarea persoanelor rănite, la fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Zimnicea, cu o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare, precum și un echipaj medical al SAJ Teleorman.
În urma accidentului, doi bărbați, de 24 și 35 de ani, conștienți și cooperanți, cu multiple traumatisme, au fost preluați de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean din municipiul Alexandria.

Victima de 35 de ani a fost găsită încarcerată la sosirea echipajelor de pompieri, eliberarea acesteia realizându-se rapid cu accesoriile din dotarea autospecialei de descarcerare.

După preluarea celor două persoane rănite, pompierii zimniceni au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, dar și pentru îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, maior Gelu Dragomir.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Accident Piatra Victime