× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Accident rutier la Baciu! O patrulă de jandarmi, martora la eveniment, a acordat primul ajutor victimelor

Actualitatea de Teleorman • 12-01-2024, 20:00:57 • 125 vizualizari
 

În această dimineață în jurul orei 10:00 o patrula de intervenție a jandarmeriei, aflată în serviciu pe raza localității Blejești, a fost martoră la producerea unui accident rutier frontal între două autoturisme in localitatea Baciu.

Jandarmii teleormăneni nu au stat pe gânduri, au oprit autospeciala și au intervenit pentru scoaterea victimelor din autovehiculele avariate și acordarea primului ajutor, până la sosirea echipajelor medicale.

Jandarmii au intervenit prompt prin tăierea centurii de siguranță a unuia dintre soferi, au decuplat bornele de la baterie și au rămas lângă cele 4 victime până la sosirea echipajelor SMURD.

Pentru gestionarea acestei situații de urgență, pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD și două echipaje din cadrul SAJ Teleorman.

În urma acestui eveniment rutier au rezultat trei victime, două femei și un bărbat, conștiente și cooperante, cu diferite traumatisme. Acestea au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD, au primit primul ajutor și au fost transportate la UPU Alexandria.

 

Pompierii continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

 

 

The post Accident rutier la Baciu! O patrulă de jandarmi, martora la eveniment, a acordat primul ajutor victimelor appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Accident Rutier Patrulă Jandarmi Martora Eveniment Acordat Primul Ajutor Victimelor