× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Accident rutier mortal pe E70, Alexandria – București

Ziarul Mara • 11-08-2023, 10:00:24 • 143 vizualizari
 

Grav accident rutier produs pe Drumul European 70, Alexandria – București, în apropiere de Vitănești. Un tânăr și-a pierdut viața.

Încă o viață a fost curmată într-o fracțiune de secundă pe E70, în apropiere de localitatea Vitănești. Un accident rutier tragic a avut loc la data de 10 august, ora 02.05, lăsând în urmă durere și suferință. Un tânăr de numai 23 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod șocant, într-o situație care evidențiază din nou pericolele de pe șosele.

Pe un segment de drum cunoscut pentru multitudinea de accidente rutiere extrem de grave, tragedia s-a produs într-o clipă. Conform raportului oficial al autorităților, un bărbat în vârstă de 38 de ani, provenind din Turnu Măgurele și conducând un autoturism pe D.N.6 în direcția Alexandria către București, a pierdut controlul volanului.

Impactul a fost devastator, mașina lovind cu putere liza de protecție a parapetului de siguranță. În momentul impactului, pasagerul de pe locul dreapta față, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a suferit răni incompatibile cu viața. Eforturile disperate ale echipajelor de intervenție venite la fața locului nu au putut salva viața tânărului.

Din păcate, deși conducătorul auto deținea un permis de conducere valid și corespunzător categoriei vehiculului său, rezultatele alcool testului au dezvăluit o concentrație alarmantă de 0.47 mg/l în sângele său. Acest detaliu nu face altceva decât să sublinieze importanța crucială a conștientizării și responsabilității în timpul conducerii.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru a cerceta împrejurările exacte ale accidentului, iar acest caz tragic servește drept amintire dureroasă a fragilității vieții umane și a necesității urgente de a adopta un comportament prudent și responsabil pe drumurile publice.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Accident Rutier Mortal Alexandria București