× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Achitarea taxelor și impozitelor locale online, blocată până pe 10 octombrie

Ziarul Mara • 04-10-2023, 10:00:21 • 54 vizualizari
 

Sistemul online prin care locuitorii din Alexandria își pot achita taxele și impozitele locale se află în mentenanță pana pe 10 octombrie.

În orașul Alexandria, reședința județului Teleorman, locuitorii au acces la un sistem modern și eficient pentru achitarea taxelor și impozitelor locale. Cu recentele actualizări, inclusiv în ceea ce privește platforma Avansis Online, cetățenii au mai multe opțiuni la îndemână.

În prezent, aplicația Avansis Mobile se află în mod “MENTENANȚĂ” și se estimează că va fi relansată la data de 10 octombrie 2023, conform notificării Integrisoft. Cu toate acestea, locuitorii orașului Alexandria nu sunt lăsați în voia sorții, deoarece au alte opțiuni la dispoziție.

Unul dintre avantajele sistemului este posibilitatea de a intra rapid în contact cu reprezentanții Primăriei Alexandria. Prin intermediul platformei online, la secțiunea mesaje, cetățenii pot regăsi toată corespondența trimisă de primărie, asigurând o comunicare eficientă și transparentă.

Mai mult decât atât, reprezentanții Primăriei Alexandria au dezvoltat platforma online “Avansis Online” și au lansat aplicația “Avansis Mobile” pentru a facilita achitarea taxelor și impozitelor locale. Acest sistem modern aduce cu sine numeroase facilități pentru cetățeni.

Printre funcționalitățile oferite de platforma “Avansis Online” se numără posibilitatea de a programa căsătorii, accesul la agenda evenimentelor programate conform Registrului Unic al Transparenței Intereselor și lista documentelor de interes public, pentru o transparență crescută.

O altă inovație importantă este capacitatea de a vizualiza și plăti taxele și impozitele locale direct de pe telefonul mobil. Acest lucru include și plata serviciilor de salubrizare, oferind cetățenilor o modalitate mai ușoară și mai comodă de a-și gestiona obligațiile fiscale.

În concluzie, Alexandria este un exemplu de oraș care investește în tehnologie pentru a face viața locuitorilor săi mai ușoară și mai eficientă în ceea ce privește achitarea taxelor și impozitelor locale. Cu platforma “Avansis Online” și aplicația “Avansis Mobile”, cetățenii beneficiază de acces la informații și servicii esențiale cu doar câteva clicuri sau apăsări de ecran.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Achitarea Taxelor Impozitelor Locale Online Blocată Până Octombrie