× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Admitere liceu – etapa a II-a / Situația locurilor libere în liceele din Teleorman

Ziarul Teleormanul • 08-08-2023, 14:00:10 • 96 vizualizari
 

Cererile pentru cea de-a doua etapa de admitere la liceu 2023 se mai pot depune până miercuri, 9 august, conform calendarului oficial.

Absolvenții care au fost repartizați computerizat în prima etapă de admitere în învățământul liceal, dar care nu și-au depus dosarele de înscriere la termen, pot participa la cea de-a doua etapă de admitere, la fel și cei care au fost respinși la liceele care au organizat probe de aptitudini, precum și cei care nu au susținut Evaluarea Națională. Tot în această etapă se pot înscrie și candidații care nu au participat sau au participat la repartizarea computerizată în prima etapă de admitere, dar, din diferite motive, nu au fost repartizați computerizat, candidații care susțin probe de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau de limbă maternă în etapa a doua, candidații care optează pe locuri speciale pentru rromi și cei care optează pentru locurile distinct alocate candidaților cu CES în unitățile de învățământ de masă.

În liceele din Teleorman, au rămas libere 243 de locuri, 52 – locuri libere rromi și 55 – locuri libere CES. Cele mai multe locuri libere sunt la Liceul Teoretic Videle – profil Real, domeniul Științe ale naturii – 30 de locuri. De asemenea, tot aici, la profil Tehnic – Mecanică sunt libere 18 locuri, iar la profil Umanist – Științe sociale au rămas neocupate 13 locuri. La polul opus, cu toate locurile ocupate, se află Colegiul Național Pedagogic “Mircea Scarlat” Alexandria, urmat de Colegiul Național “Alexandru Ioan Cuza” Alexandria, unde mai există un singur loc liber, la profilul Real – Științe ale naturii, Liceul Teoretic “Alexandru Ghica” Alexandria, cu un loc liber la profilul Umanist – Filologie, și Liceul Teoretic “Constantin Noica” Alexandria, 1 loc liber la Filologie.

Situatia_locurilor_libere_Etapa_II_2023

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Admitere Situația Locurilor Libere Liceele Teleorman