× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 
alege dreapta unita

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleoman(AJOFM) anunță organizarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă, un eveniment de mare amploare destinat conectării directe a angajatorilor cu potențialii angajați

Ziarul Contrapunct • 24-04-2024, 14:00:16 • 77 vizualizari
 
alege dreapta unita

Evenimentul va avea loc pe data de 17 mai 2024, începând cu ora 09:00, în
• Alexandria – Sala Polivalentă;
• Roșiorii de Vede – sediul Agenției locale a AJOFM Teleorman din str. Dunării, bl. D4, et.1;
• Turnu Măgurele – sediul Agenției locale a AJOFM Teleorman din str. Elena Cuza Voda, nr. 12.

Această inițiativă vine în sprijinul atât al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și al companiilor interesate să își mărească echipa. Prin organizarea acestei burse, AJOFM Teleoman își propune să faciliteze accesul la o gamă variată de oportunități de angajare și să contribuie la dinamizarea pieței muncii din regiune, respectând principiile transparenței și concurenței loiale.
Bursa Generala a Locurilor de Muncă are ca obiectiv principal creşterea gradului de ocupare şi este o oportunitate excelentă pentru candidați să interacționeze față în față cu angajatorii și să se informeze despre cerințele specifice ale locurilor de muncă disponibile. De asemenea, participanții vor avea posibilitatea de a depune CV-uri și de a participa la interviuri pe loc.
Invităm toate persoanele interesate să se alăture acestui eveniment și să profite de oportunitatea unică de a face pasul următor în cariera lor.
Vă așteptăm cu drag să vă alăturați nouă în această zi importantă pentru comunitatea noastră!
Agenţii economici care doresc sã participe sunt aşteptaţi sã se adreseze Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman din Alexandria, de pe str. Dunării, nr. 1, telefon: 0247/310155, interior 101 sau prin email, la adresa ajofm.tr@anofm.gov.ro, persoană de contact: Achim Caranica Mariean.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Contrapunct » Articole Ziarul Contrapunct »
 
Agenția Județeană Pentru Ocuparea Forței Muncă Teleoman Anunță Organizarea Bursei Generale Locurilor