× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

AJOFM Teleorman: Cursuri de formare profesională gratuite

Ziarul Mara • 04-08-2023, 10:00:21 • 222 vizualizari
 

Persoanele fără loc de muncă aflate în evidenţa A.J.O.F.M. Teleorman se pot înscrie pentru a participa la cursuri de formare profesională gratuite, în meseria de „machior”.

Machiajul este o cale de a scoate în evidență personalitatea, iar meseria de machior implică o pregătire solidă și o perfecționare continuă.

Cursul de „machior” – Grupa 1- Alexandria are durata de 180 ore și face parte din proiectul AgeNT – Agenția pentru Tinerii NEETS, grupul țintă eligibil fiind tineri NEETS.

După cum se știe, termenul NEET se folosește pentru a descrie categoria de tineri care nu sunt încadrați profesional și nu urmează niciun program educațional sau de formare.

În acest program de formare vor fi învățate tehnicile de CORECTIE, tehnicile de BLENDING CULOARE, tehnicile de VOLUMETRIE, astfel încât la finalul cursului cele 14 participante vor realiza un machiaj corect, adaptat formei feței și a ochilor, bazat pe cunoașterea tehnicilor studiate .

Acest curs este foarte solicitat, astfel încât reprezentanții AJOFM Teleorman ne aduc la cunoștință faptul că au început deja înscrierile pentru grupa a doua.

Informații suplimentare se pot afla de la AJOFM Teleorman, persoana de contact fiind Mihaela Cîrjan – Marinescu, tel. 0247310155, email Mihaela.cirjan.tr@anofm.gov.ro

Cornelia RĂDULESCU

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Teleorman Cursuri Formare Profesională Gratuite