× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Alexandria se încarcă de energie verde

Ziarul Mara • 16-09-2023, 10:00:22 • 133 vizualizari
 

Stații de încărcare electrică pentru un viitor mai curat

Primăria Alexandria deschide porțile spre mașinile electrice. Într-un pas hotărât către un mediu mai curat și un viitor mai durabil, municipiul Alexandria a inaugurat cu succes trei noi stații de încărcare pentru vehiculele electrice ale populației. Aceste stații reprezintă o mișcare îndrăzneață spre o mobilitate mai verde și au fost finanțate din “Fondul de Mediu”.

Fiecare dintre cele trei stații de încărcare este prevăzută cu 2 puncte de reîncărcare și sunt amplasate în zone strategice ale orașului.

Astfel, una dintre stații este situată în intravilanul municipiului Alexandria, în apropierea S.C. ELECTROTEL S.A., această stație este deținută de Consiliul Local al Municipiului Alexandria.

Al doilea amplasament îl găsiți în intravilanul municipiului, pe strada Dunării, nr. 180-190, lângă A.N.A.F., această stație se află pe amplasamentul parcării existente și este, de asemenea, proprietatea Consiliului Local.

Nu în ultimul rând, o alta stație este deschisă în vecinătatea Spitalului Județean Alexandria, această stație este situată pe strada Libertății, tronson 5, pe amplasamentul parcării existente și este, de asemenea, deținută de Consiliul Local.

Acest proiect nu numai că oferă o soluție alternativă pentru vehiculele convenționale cu motoare cu ardere internă, dar și încurajează locuitorii din Alexandria să opteze pentru mașinile electrice. Aceasta are un impact semnificativ în reducerea poluării cu gaze de eșapament și în crearea unui mediu mai prietenos.

Cu o valoare totală de 748.476,00 lei, inclusiv T.V.A.. Acest proiect demonstrează angajamentul municipiului Alexandria în promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante din punct de vedere energetic.

Oricine deține o mașină electrică în Alexandria poate acum să se bucure de o infrastructură modernă și ușor accesibilă pentru încărcarea vehiculului, contribuind astfel la un mediu mai sănătos pentru generațiile viitoare.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Alexandria încarcă Energie