× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Amendă de 500 de lei pentru părinții copiilor agresori de la Plopii Slăvitești

Impact News 24 • 02-09-2023, 14:00:40 • 57 vizualizari
 

Părinții celor doi copii agresori de la Plopii Slăvitești, care joi după-amiază au bătut un alt minor și au urcat imaginile pe o rețea de socializare, au fost amendați cu câte 500 de lei, iar în în acest caz a fost informată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) pentru a dispune “măsuri conform competențelor”, a anunțat IPJ Teleorman.

Referitor la incident, Poliția Teleorman precizează că, în urma cercetărilor, s-a stabilit că “în urma unor discuții contradictorii, între minori ar fi izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia unul dintre ei (11 ani) ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele de către ceilalți doi (11 și 12 ani). Unul dintre agresori a înregistrat momentul, ulterior imaginile ajungând pe o rețea de socializare”

CITESTE SI: VIDEO |  Băiat de 12 ani din Teleorman, bătut cu sălbăticie și pus pe internet

De asemenea, potrivit sursei citate, în timpul efectuării cercetărilor, tatăl minorului agresat a apelat 112, pentru a cere ajutor medical pentru fiul său, acesta fiind transportat la o unitate medicală, unde nu a rămas internat.

“Ca măsuri, față de părinții celor doi minori agresori, polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 61/1991 Rep., în valoare de 500 de lei fiecare. De asemenea, s-a procedat la informarea D.G.A.S.P.C. Teleorman în vederea dispunerii de măsuri conform competențelor.

Menționăm faptul că cercetările au fost efectuate respectând toate procedurile ce presupun implicarea minorilor.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele”, transmite IPJ Teleorman.

[embedded content]

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Amendă Pentru Părinții Copiilor Agresori Plopii Slăvitești