× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Angajări la SAJ Teleorman. Se caută șoferi și asistenți medicali pentru stațiile de ambulanță

Actualitatea de Teleorman • 05-06-2021, 22:00:39 • 1129 vizualizari
 

Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman a scos la concurs 7 posturi de șoferi autosanitară și 3 de asistent medical debutant. Posturile de șoferi scoase la concurs sunt 3 la Stația Alexandria, 3 la Substația Roșiori de Vede și unul la  Turnu Măgurele. SAJ Teleorman mai are nevoie de doi asistenți medicali debutanți cu PL medicină generală  la Substația Roșiori de Vede și unul la Stația Alexandria.

Alte posturi scoase la concurs în această perioadă  sunt de educator- învățător la Primăria Dobrotești, inspector de specialitate la Primăria Scrioaștea, două posturi de consilier la OCPI, un muncitor calificat la Primăria comunei Crângu, inspector de specialitate la Serviciul Comunitar de Transport Public Local de Persoane Alexandria și un asistent medical la Creșa municipală Roșiori de Vede. Concursurile pentru ocuparea acestor posturi sunt programate să se desfășoare până la sfârșitul lunii iunie. Detalii despre condițiile de participare la concurs găsiti la urmatorul link Posturi vacante in Teleorman (gov.ro)

The post Angajări la SAJ Teleorman. Se caută șoferi și asistenți medicali pentru stațiile de ambulanță appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Angajări Teleorman Caută șoferi Asistenți Medicali Pentru Stațiile Ambulanță