× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Apa Serv cumpără carburanți de 124 mii euro. Aici sunt banii dumneavoastră!

Liber in Teleorman • 22-01-2024, 10:00:16 • 79 vizualizari
 

Apa Serv cumpără benzină și motorină în valoare de 620.250 lei, reprezentând 124 mii de EURO, pentru anul 2024. Contractul a fost atribuit celor de la OMV PETROM MARKETING, cea mai mare companie cu acționari austrieci care controlează petrolul României.

Potrivit descrierii de pe SEAP, este vorba despre achiziționare de carburanți (benzina și motorină), pe bază de carduri care se vor livra la sediul SC Apa Serv S.A. în cele cinci localități unde SC Apa Serv S.A. are sucursalele (Alexandria, Turnu Măgurele, Roșiorii de Vede, Videle și Zimnicea). În vederea prelungirii contractului în caz de necesitate cu 4 luni, valoarea maximă estimată este de 844.620,00 lei fără TVA pentru o suplimentare cu 20% a cantității inițiale (art. 160 din HG 394 /2016).

Sigur, compania care gestionează furnizarea apei în Teleorman poate justifica această achiziție prin necesitatea de a asigura funcționarea corespunzătoare a parcului auto și mobilitatea în vederea intervențiilor în caz de avarii. Însă, pentru că mai toată lumea știe cum lucrează Apa Serv, această achiziție va umfla și mai mult facturile oamenilor, prin coeficientul de neînchidere enorm, aplicat consumatorilor de apă, mai ales că prețul lichidului vital este mai mare în Teleorman.

Citiți și: Apa Serv, JAF la drumul mare în facturare – Coeficient de neînchidere mai mare decât consumul

Citiți și: De ce s-a SCUMPIT apa în Teleorman – Explicațiile Apa Serv

Citiți și: Apă mai scumpă în Teleorman, dar la fel de murdară

Citiți și: INVESTIGAȚIE. Cum s-au dus banii europeni pe apa Teleormanului și cum îi recuperează Apa Serv din buzunarele oamenilor?

Citiți și: Apa-Serv cumpără benzină și motorină de 200.000 de euro

Citiți și: De ce plătim coeficient de neînchidere – explicațiile Apa Serv Teleorman

Citiți și: Mai avem până vom bea apă plată de la robinet în Teleorman – Stadiul proiectului

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Cumpără Carburanți Dumneavoastră