× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Aparitie editorială

Ziarul Mara • 09-02-2024, 20:00:16 • 28 vizualizari
 

”The story goes on”, novel de Mihail Tănase

”The story goes on” – novel este o carte care te captivează de la prima pagină și te face să simți emoțiile intense ale autorului. Această nouă apariție editorială a lui Mihail Tănase este o traducere în limba engleză a romanului ”Povestea continuă”, publicat de autor în anul 2023, care reprezintă continuarea romanului autobiographic: ”Zbor tăcut”/”Silent flight”, apărut în 2019 respectiv 2023.

În această carte, Mihail Tănase își dezvăluie trăirile și gândurile din perioada în care a fost diagnosticat cu o boală incurabilă rămânând în scaunul cu rotile, trebuind să se confrunte cu durerea, singurătatea, frica și speranța. Este o mărturie sinceră și profundă a unui om care nu a renunțat la viață și la visurile sale chiar și în cele mai grele momente.

Cartea este scrisă într-un stil simplu, dar plin de forță și sensibilitate, care te face să empatizezi cu autorul și să îl admiri pentru curajul și rezistența sa. Este o lectură recomandată pentru toți cei care iubesc viața și literatura și care vor să descopere o poveste adevărată, neinventată. Este o carte care te provoacă să te gândești la sensul vieții și la valoarea visurilor, o confesiune sinceră și emoționantă a unui om care se confruntă la un moment dat cu moartea, dar care nu își pierde speranța pentru viață și pasiunea pentru scris.

Cartea este scrisă într-un stil clar și direct, care te face să te identifici în multe momente cu autorul și să îi înțelegi suferința și lupta cu viața de fiecare zi.

Tudor DUMITRIU

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Aparitie Editorială