× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

APM Teleorman / Ancheta statistică privind generarea şi gestionarea deşeurilor pentru anul 2023

Ziarul Teleormanul • 13-02-2024, 10:00:14 • 38 vizualizari
 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Teleorman informează operatorii economici producători/generatori de deşeuri, comercianţi şi brokeri de deşeuri, precum şi cei care desfăşoară activităţi de tratare a deşeurilor, cu privire la obligaţia de a asigura o evidenţă cronologică a gestiunii deşeurilor pentru fiecare tip de deşeu şi de a raporta datele şi informaţiile privind gestionarea deşeurilor, anual, agenţiei judeţene pentru protecţia mediului, conform prevederilor Ordonanţei nr. 92/2021 privind regimul deşeurilor cu completările şi modificările ulterioare.

Această evidență cronologică lunară tabelară (respectiv chestionarele privind ancheta statistică pentru anul 2023) trebuie transmisă în format letric, în original, dar şi electronic prin introducerea datelor în Sistemul Integrat de Mediu (SIM).

Ȋn acest sens, accesând adresa http://raportare.anpm.ro, puteţi descărca ghidul acestei aplicaţii.

Data limită, pentru transmiterea datelor la Agenţia pentru Protecţia Mediului Teleorman şi introducerea acestora în SIM, este 15.04.2024.

Ȋn vederea colectării datelor şi informaţiilor privind generarea şi gestionarea deşeurilor pentru anul 2023, se vor utiliza următoarele tipuri de chestionare: GD – MUN va fi completat de către toţi operatorii de salubrizare şi comunele care au infiinţat serviciu de salubrizare; GD -TRAT va fi completat de către operatorii instalaţiilor de tratare a deşeurilor (prese de balotat deşeuri, etc); GD -COLECTARE -TRATARE va fi completat de către toţi operatorii economici cu codurile CAEN rev. 2 – 4677 (Comerț cu ridicata al deşeurilor şi resturilor) şi 3832 (Recuperarea materialelor reciclabile sortate); chestionarul tip GD-PRODDES care va fi utilizat de către toţi generatorii de deşeuri.

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi Compartimentul Calitatea Factorilor de Mediu din cadrul APM Teleorman, tel. 0247/316228, deseuri@apmtr.anpm.ro.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Teleorman Ancheta Statistică Privind Generarea Gestionarea Deşeurilor Pentru