× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Arestat preventiv pentru agresiune asupra unei femei

Ziarul Mara • 22-09-2023, 10:00:23 • 47 vizualizari
 

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru acuzații de loviri și alte violențe asupra unei femei. Incidentul a avut loc spontan.

Polițiștii din Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Viișoara, sub acuzația de lovire sau alte violențe îndreptate împotriva unei femei.

Conform informațiilor furnizate de autorități, individul a fost reținut pentru că, la data de 17 septembrie, în urma unor discuții contradictorii, ar fi recurg la violență fizică împotriva unei femei din aceeași localitate.

n urma investigațiilor, poliția a decis să îl rețină pe bărbat și să îl transfere în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman. Cercetările în acest caz sunt în curs, fiind coordonate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

Acest incident subliniază importanța abordării rapide a violenței domestice și angajamentul autorităților de a proteja victimele și de a aduce în fața justiției pe cei presupuși a fi comis infracțiuni de acest gen. Respectarea drepturilor și procedurilor legale este un element cheie în tratarea acestor cazuri delicate.

Stoparea violenței împotriva femeilor este un obiectiv esențial în societatea noastră, deoarece violența de gen afectează milioane de femei și fete în întreaga lume. Aceasta poate lua multe forme, inclusiv violența domestică, agresiunile sexuale, hărțuirea la locul de muncă și traficul de persoane în scopuri sexuale.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Arestat Preventiv Pentru Agresiune Asupra