× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Atenționare METEO. Județul Teleorman, sub Cod Galben de instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate, până mâine, la ora 12.00

Informatia de Teleorman • 16-09-2023, 14:00:44 • 236 vizualizari
 

Administrația Națională de Meteorologie a emis o Atenționare- Cod Galben de instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate, valabil până mâine, 17 septembrie, ora 12.00, pentru mai multe județe din țară printre care și Teleorman.

Potrivit mesajului, în Oltenia, vestul Munteniei, sudul Banatului și sud-vestul Transilvaniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse și cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (cu rafale de 50…60 km/h) și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local, cantitățile de apă vor fi de 20…30 l/mp și pe arii restrânse, îndeosebi în nordul Olteniei, de peste 50…60 l/mp.
      Notă: Astăzi (16 septembrie), manifestări de instabilitate atmosferică, dar pe arii mai restrânse, vor fi și în Dobrogea, restul Munteniei și al zonei montane.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Atenționare Județul Teleorman Galben Instabilitate Atmosferică Cantități însemnate