× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Bărbat arestat preventiv pentru acuzația de act sexual cu un minor

Ziarul Mara • 22-09-2023, 10:00:23 • 74 vizualizari
 

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru acuzații de act sexual cu un minor.

Polițiștii din Dobrotești au deschis o anchetă în legătură cu un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Stejaru, sub acuzația de a fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră din aceeași localitate.

Conform investigațiilor desfășurate, bărbatul este suspectat că, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, ar fi avut relații sexuale cu o minoră în vârstă de doar 13 ani la momentul respectiv, folosindu-se de oferirea de bani pentru a-și atinge scopurile.

Autoritățile au luat măsuri imediate în acest caz și au dispus reținerea bărbatului. Acesta a fost transferat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, în timp ce investigațiile continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

Bărbatul a fost prezentat în fața instanței de judecată, unde judecătorul de drepturi și libertăți a decis arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Este important de subliniat că, pe întreg parcursul procesului penal, toate persoanele implicate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, iar prezumția de nevinovăție rămâne în vigoare până la probarea contrarie. Această anchetă evidențiază angajamentul autorităților în asigurarea drepturilor și securității copiilor din comunitate.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Bărbat Arestat Preventiv Pentru Acuzația Sexual