× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Bărbat din Mereni reținut de polițiști pentru furt calificat

Actualitatea de Teleorman • 09-01-2024, 20:01:03 • 34 vizualizari
 

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Videle au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Mereni, județul Teleorman, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Activitatea infracțională reținută în sarcina persoanei bănuite constă în aceea că, la data de 24 decembrie 2023, în jurul orei 03:00, ar fi pătruns într-o societate comercială de pe raza localității Merenii de Jos, de unde ar fi sustras mai multe produse alimentare.

În urma administrării probatoriului, la data de 8 ianuarie, polițiștii au dispus reținerea bărbatului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumțieide nevinovăție.

 

The post Bărbat din Mereni reținut de polițiști pentru furt calificat appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Bărbat Mereni Reținut Polițiști Pentru Calificat