× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Bărbat din Roșiori, cercetat pentru agresiune sexuală față de o minoră

Liber in Teleorman • 01-02-2024, 20:00:15 • 27 vizualizari
 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roșiori de Vede au dispus reținerea unui bărbat, de 35 de ani, din localitate, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și tâlhărie.

Din cercetări a reieșit că, la data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 15:30, la domiciliul său, i-ar fi propus unei minore de 17 ani, din comuna Săceni, venite în vizită la fiul persoanei cercetate, să întrețină relații sexuale. Fiind refuzat de către tânără, bărbatul ar fi atins-o în zone intime și i-ar fi smuls din mână telefonul mobil, împotriva voinței acesteia.

În urma administrării probatoriului, față de persoana bănuită a fost dispusă măsura reținerii, bărbatul de 35 de ani fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului de cercetare penală, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și tâlhărie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, a anunțat IPJ Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Bărbat Roșiori Cercetat Pentru Agresiune Sexuală Față Minoră