× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Bărbat din Segarcea-Vale, reținut pentru amenințarea soției cu un cuțit

Impact News 24 • 04-07-2024, 20:00:40 • 41 vizualizari
 

În urma unui incident domestic grav, un bărbat de 51 de ani din comuna Segarcea-Vale a fost reținut de polițiști după ce și-a amenințat soția cu un cuțit.

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lunca au dispus reținerea unui bărbat de 51 de ani, domiciliat în comuna Segarcea-Vale, care este cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Incidentul a fost raportat pe data de 3 iulie a.c., în jurul orei 11:00, când Poliția Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112 de către o femeie din localitatea Segarcea-Vale.
Femeia a reclamat că soțul său a amenințat-o cu un cuțit. Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit că bărbatul și-ar fi amenințat soția cu un cuțit, pe fondul unor neînțelegeri privind domiciliul comun.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au dispus reținerea bărbatului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele incidentului și a dispune măsurile legale necesare.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Bărbat Segarcea-Vale Reținut Pentru Amenințarea Soției Cuțit