× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Bărbat din Videle, reţinut de poliţişti în baza unui mandat. Alte două persoane din Saelele, reţinute pentru furt calificat

Informatia de Teleorman • 14-06-2021, 22:00:30 • 446 vizualizari
 

La data de 12.06.2021, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Teleorman au desfăşurat activităţi pe linie de mandate şi persoane urmărite. În cadrul acţiunii, a fost depistat un bărbat de 34 de ani, din oraşul Videle, pe numele căruia Judecătoria Videle a emis mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta fusese condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Giurgiu.
În aceeaşi zi, oamenii legii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Lunca au dispus reţinerea a doi bărbaţi din comuna Saelele, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 10/11.06.2021, ar fi pătruns într-o societate de pe raza localităţii de domiciliu şi ar fi sustras bani şi bunuri, valoarea prejudiciului depăşind 3.000 de lei.

Articolul Bărbat din Videle, reţinut de poliţişti în baza unui mandat. Alte două persoane din Saelele, reţinute pentru furt calificat apare prima dată în Informatia de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Bărbat Videle Reţinut Poliţişti Mandat Persoane Saelele Reţinute Pentru