× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Bătaie între mai mulți tineri în parcul central din Alexandria! Un tânăr de 22 de ani a fost transportat la spital

Actualitatea de Teleorman • 10-02-2024, 10:00:48 • 57 vizualizari
 

În ziua de 9 februarie,  în jurul orei 12:00, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la un conflict spontan, desfășurat între mai mulți tineri, printre care și o femeie, în parcul central din localitate.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, identificând părțile implicate.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că femeia de 38 de ani se afla în parc, împreună cu cei doi copii, de 18 și 14 ani, moment în care unul dintre aceștia, de 14 ani, ar fi fost abordat de trei persoane de sex masculin cu vârsta de 22, 17, respectiv 16 ani, pe motivul unor neînțelegeri existente între cei mai tineri dintre ei.

În urma discuțiilor contradictorii pe care le-ar fi purtat, femeia ar fi scos din buzunare două bastoane metalice telescopice, iar fiii acesteia, fiecare câte un briceag cu lama rabatabilă, lovindu-i pe cei trei tineri.

În altercație, unul dintre aceștia ar fi reușit să ia unul dintre bastoane din mâna femeii și i-ar fi lovit pe copiii acesteia. De asemenea, toți cei implicați s-au lovit reciproc cu pumnii și picioarele.

În urma altercației, tânărul de 22 de ani a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital, unde a rămas internat.

Femeia și fiul minor au primit îngrijiri de la echipajul medical sosit la fața locului.

Polițiștii au ridicat în vederea cercetărilor obiectele folosite de persoanele implicate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și port ilegal de obiecte periculoase, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptelor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

The post Bătaie între mai mulți tineri în parcul central din Alexandria! Un tânăr de 22 de ani a fost transportat la spital appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Bătaie între Mulți Tineri Parcul Central Alexandria Tânăr Transportat Spital