× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

BULETIN INFORMATIV

IPJ Teleorman • 14-09-2022, 14:00:33 • 2 vizualizari
 

14 Septembrie 2022Sursa: IPJTR

Polițiștii  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au acționat în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind aplicate sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri privind circulația pe drumurile publice.

În ultimele 24 de ore,  în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 14 930  lei, au reținut 4 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Dintre acestea, 14 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 sancțiune pentru depășire, 9 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 5 sancțiuni pentru alte abateri, 2 sancțiuni pentru lumini.

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, au desfăşurat activităţi specifice pe linia persoane urmărite/dispărute-căutate în județul Teleorman, ocazie cu care a fost depistat pe raza municipiului Roșiori de Vede, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiu, pe numele căruia Autoritățile Judiciare din Germania au emis 2  mandate europene de arestare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt comise pe teritoriul acestui stat.

 Astfel, împotriva tânărului de 25 de ani, s-au emis două mandate europene de arestare  pentru săvârșirea infracțiunii de ”furt”.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe IPJ Teleorman » Articole IPJ Teleorman »
 
BULETIN INFORMATIV