× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Bursa locurilor de muncă, atât pentru absolvenți, cât și pentru șomeri

Exploziv News 24 • 06-10-2023, 20:00:50 • 32 vizualizari
 

De-a lungul timpului, reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de muncă au organizat burse pentru a-i aduce față în față pe angajatori cu persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă.

Conform datelor emise de Direcția de Statistică, la nivelul județului Teleorman, la sfârșitul lunii iulie erau înregistrați 8.424 șomeri, însă, numărul persoanelor fără un loc de muncă este cu mult mai mare, situația prezentată fiind întocmită doar pentru cei înregistrați de autoritățile din domeniu. Totuși, surprinzător este și faptul că nu mulți se înghesuie să muncească, asta fiind ușor de constatat în urma prezenței la bursele organizate de către AJOFM.

O astfel de acțiune se va desfășura la finalul lunii octombrie, mai exact în data de 27, care are ca obiectiv principal creşterea gradului de ocupare pentru absolvenții aflați în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, respectând principiile transparenței și concurenței loiale. La acest eveniment, pot participa însă și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Trei locații vor fi puse la dispoziția celor interesați, începând cu ora 10.00, și anume, Alexandria – Sala Polivalentă, Roșiori de Vede – sediul Agenției locale a AJOFM Teleorman din str. Dunării, bl. D4, et.1 și Turnu Măgurele – sediul Agenției locale a AJOFM Teleorman din str. Elena Cuza Voda, nr.12.

 

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Locurilor Muncă Pentru Absolvenți Pentru șomeri