× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți / Până acum, s-au înscris 30 de angajatori

Ziarul Teleormanul • 23-10-2023, 14:00:09 • 165 vizualizari
 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman vine în sprijinul persoanelor  în căutarea unui loc de muncă, cât şi al celor care doresc să-şi schimbe locul de muncă, prin organizarea Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. Evenimentul va avea loc vineri, 27 octombrie 2023, începand cu ora 09.00,  la Alexandria – Sala Polivalentă; Roșiori de Vede – sediul agenției locale din str. Dunării, Bl. D4, etaj.1; Turnu Măgurele – sediul agenției locale din str. Elena Cuza Vodă, nr.12.

În vederea participării la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți au fost contactaţi aproximativ 710 de agenţi economici care oferă peste 300 locuri de muncă vacante.

Potrivit AJOFM Teleorman, până la această dată s-au înscris 30 de angajatori care vor participa și vor avea posibilitatea să îşi selecteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Experți A.J.O.F.M Teleorman vor oferi servicii de informare și consiliere, formare profesională și servicii de redactare CV, a unei scrisori de intenţie, pentru a susține un interviu etc.

Locurile de muncă vacante sunt actualizate în timp real și continuu și se pot consulta pe www.anofm.ro alegând din lista sediilor, AJOFM Teleorman, apoi opțiunea “Persoane fizice”, subopțiunea “Locuri de munca vacante” (https://www.anofm.ro/lmvw.html?agentie=Teleorman&categ=3&subcateg=1).

Agenţii economici care doresc să participe sunt aşteptaţi sã se adreseze Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman din Alexandria, de pe strada Dunării, nr. 1, telefon: 0247/310155 interior 101 sau prin email, la adresa ajofm.tr@anofm.gov.ro, persoana de contact Achim Caranica Mariean.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Locurilor Muncă Pentru Absolvenți Până înscris Angajatori