× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Caravana “Bucurie în mișcare” a ajuns în Alexandria

Ziarul Mara • 01-11-2023, 10:00:22 • 42 vizualizari
 

La mijlocul toamnei, o inițiativă deosebită a pus în mișcare locuitorii din toată România. Caravana de Toamnă “Bucurie în Mișcare” a poposit și în Alexandria. Inițiativa are ca scop promovarea sportului și mișcării în rândul persoanelor de toate vârstele.

Între 9 și 31 octombrie, caravana a străbătut nu mai puțin de 23 de localități din România, transformându-le în adevărate oaze de mișcare și energie. În Teleorman, evenimentul a avut loc la Pădurea Vedea din Alexandria și a fost deschis pentru toți locuitorii între orele 11:00 – 16:00. O zi plină de activități sportive, de la fotbal la baschet, tenis cu piciorul, și jocuri de precizie, a adus bucurie în inimile participanților.

Un aspect remarcabil al acestei caravane a fost participarea gratuită a comunității.

Unul dintre punctele de atracție ale evenimentului a fost premiul special oferit participanților – tricouri realizate din materiale reciclate, un rezultat al unui record Guinness. În luna aprilie a acestui an, a fost stabilit recordul pentru “Cel mai mare tricou din lume,” realizat din materiale provenite din reciclare. Acest tricou uriaș a fost ulterior transformat în 12.000 de tricouri mărime naturală. Din acestea, 6.000 au fost oferite în cadrul celor 23 de evenimente din această toamnă. Astfel, purtătorii acestor tricouri au devenit simboluri ale mișcării și ai responsabilității față de mediu.

Programul “Bucurie în Mișcare” se concentrează pe patru arii cheie: sănătate, sport, incluziune socială și modele de leadership sportiv. Scopul este să readucă bucuria și responsabilitatea mișcării la cât mai mulți oameni. Acest proiect a avut un impact semnificativ, ajutând peste 1 milion de copii, tineri și adulți să experimenteze bucuria sportului individual și organizat, având un impact pozitiv asupra sănătății și bunăstării acestora.

Caravana Bucurie în Mișcare a parcurs un traseu impresionant, vizitând 23 de localități din toată țara. Scopul este de a interacționa cu aproximativ 35.000 de copii, tineri și adulți, promovând importanța sportului și a unui stil de viață sănătos.

Într-o lume dominată de tehnologie, “Caravana de Toamnă Bucurie în Mișcare” a reamintit oamenilor importanța mișcării în viața de zi cu zi. Acest eveniment a creat oportunitatea pentru toți membrii comunității să redescopere bucuria mișcării și să promoveze un stil de viață sănătos.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Caravana Bucurie Mișcare Alexandria