× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Caravana de Bine a Crucii Roșii – Filiala Teleorman a ajuns la Băbăița

Ziarul Teleormanul • 20-11-2023, 14:00:09 • 22 vizualizari
 

Demarat în luna februarie a anului 2022, proiectul Societății Naționale de Cruce Roșie din România continuă acțiunile umanitare ce se adresează persoanelor defavorizate.

Astfel că, sâmbătă, 18 noiembrie, Caravana de Bine a Crucii Roșii – Filiala Teleorman s-a oprit în localitatea Băbăița, la Școala Gimnazială din localitate.

Medici, asistenți medicali, voluntari și personal angajat al Crucii Roșii filiala Teleorman, au oferi locuitorilor posibilitatea de a avea acces la consultații medicale gratuite pentru următoarele specializări: cardiologie – EKG, optometrie, măsurarea tensiunii arteriale, glicemiei, a greutății, înălțimii, IMC, precum și sesiuni de educație pentru sănătate și instruire în domeniul primului ajutor.

Potrivit reprezentanților instituției județene de Cruce Roșie, Caravana de Bine își propune să treacă în fiecare lună prin câte o comunitate din mediul rural, unde să promoveze necesitatea efectuării de investigații medicale pentru depistarea precoce a bolilor cu incidență mare din țara noastră, cum ar fi bolile cardiovasculare, obezitatea și diabetul.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Caravana Crucii Roșii Filiala Teleorman Băbăița