× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Case CRĂPATE de la traficul greu, în Moldoveni – Am primit, publicăm

Liber in Teleorman • 31-10-2023, 10:00:16 • 91 vizualizari
 

Traficul greu – autobasculante cu tonaj mai mare de 7,5 tone circulă cu viteză prin satul Moldoveni și casele locuitorilor sunt crăpate. Sesizări au fost făcute la toate autoritățile naționale, județene și locale și singurele „măsuri” sunt doar pe hârtie. Casele continuă să se degradeze…

Locuitorii satului Moldoveni și-au pierdut orice speranță deși de aproape un an tot trimit sesizări la autorități.

Poate cu ajutorul dvs să se rezolve ceva.

Mulțumim în numele celor ale căror case se degradează zilnic din cauza vitezei de deplasare și a tonajului peste cele legale. La aceasta probabil că contribuie și lipsa panourilor de semnalizare privind viteza și tonajul maxim admis prin localitate.

********************************************

Din nou locuitorii satului Moldoveni ne spun:

Sâmbătă 28 octombrie 2023 basculantele își continuă programul și de la ora 16.40 până la ora 24 au circulat 58 de basculante tot cu viteze mari și tot pe întuneric.

*******************************************

Ce spun locuitorii satului Moldoveni, Teleorman:

Mai nou patronii acestor cariere au schimbat programul de lucru al basculantelor. Se circulă de la orele16:30-17:00 până la orele 24. Exemplu: ieri 27 octombrie de la ora 16.30 până la ora 24 au circulat 65 basculante pline și goale, cu viteze maxime neavând niciun control pe timp de noapte. De ce nu mai circulă ziua și se circulă noaptea ca hoții? Ce este f. grav și nu au înțeles până acum, faptul că se circulă cu viteze mari și în coloană de 3, 5 basculante.

Adică nu s-a rezolvat nimic în favoarea locuitorilor satului Moldoveni, ci din nou în favoarea proprietarilor de cariere.

********************************************

E sâmbătă 28 octombrie 2023 și autoritățile locale, județene și naționale nu au întreprins nimic pentru oprirea degradării caselor locuitorilor/alegătorilor din satul Moldoveni, comuna Islaz, județul Teleorman.

Or fi așa de scumpe niște panouri cu reducerea vitezei de deplasare prin sat și a limitei maxime de tonaj pentru autovehicule?

Cu răspunsurile trimise nu se poate opri degradarea caselor alegătorilor din Moldoveni, aflate pe șoseaua ROMANAȚILOR – DJ 642!

Dar cu voturile acestor alegători se poate face ceva? Sau nu este nevoie de ele?

***********************************************
Sesizăm, sesizăm, reclamăm, reclamăm, etc., la toate autoritățile locale, județene și naționale și ni se trimit tot felul de răspunsuri care nu ajută la nimic, iar casele celor care locuiesc pe șoseaua ROMANAȚILOR- DJ 642, drum județean în administrarea județului Teleorman, continuă să se degradeze din cauza traficului rutier de mare tonaj. Nici măcar panourile cu reducerea vitezei și cu tonajul maxim admis nu s-a rezolvat. Controalele poliției rutiere și amenzile date nu au redus cu nimic viteza și tonajul!

Ba da, ceva s-a „rezolvat”: au dispărut panourile cu tonajul admis de 7,5 tone, pe podul de peste Olt, pe DN54 Turnu Măgurele – Corabia.

MULȚUMIM autorităților locale, județene și naționale pentru grija pe care o arată cetățenilor care locuiesc în Islaz și Moldoveni și celor care tranzitează pe podul de peste Olt care probabil se va prăbuși în curând…..

***********************************************

Locuitorii din Moldoveni au scris la toate autoritățile din județ și chiar din România referitor la circulația traficului greu și nu s-a întreprins încă nimic: la intrare în satul Moldoveni nu există panouri cu reducere de viteză la max 50 km/h, nici panouri cu tonaj maxim admis (7,5 tone). Solicitările locuitorilor sunt transmise de la o autoritate la alta și casele oamenilor sunt distruse încet și sigur. Ar exista posibilitatea unei rute ocolitoare a satului, dar se zice că nu sunt fonduri…. Poliția nu face nimic, Drumurile județene nimic, Prefectul și Consiliul județean nimic…

Și la intrările în Islaz dinspre Moldoveni și dinspre Corabia nu există panourile de reducere a vitezei de deplasare la 50km/h, nici panouri cu tonajul maxim admis de 7,5 tone.

Pe șoseaua Romanaților DJ 642 se traversează satul Moldoveni cu viteze și tonaj mult peste cele admise, o cauză fiind cea a lipsei panourilor respective la intrarea în sat dinspre Islaz și la cea dinspre Giuvărăști.

Deși au fost sesizate de cca 6 luni toate autoritățile din județ și nu numai, autobasculantele de mare tonaj circulă nestingherite cu tonaj și viteze de deplasare prin sat.

NUMAI PROMISIUNI ȘI CASELE CELOR DE PE ȘOSEAUA ROMANAȚILOR DJ 642 SE DEGRADEAZĂ CONTINUU….

Și autorităților nu le pasă, dar vor veni să „ceară” voturi…

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
CRĂPATE Traficul Moldoveni Primit Publicăm