× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Cercetat pentru conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive

Ziarul Mara • 08-11-2023, 10:00:21 • 86 vizualizari
 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au depistat un tânăr în vârstă de 18, din comuna Lița, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Segarcea -Deal, în urma testării reieșind indicii cu privire la o posibilă prezență a substanțelor psihoactive.

Astfel, în noaptea de 03/04.11.2023, în jurul orei 00:30 au procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat faptul că nu se afla sub influența alcoolului, însă în urma testării cu aparatul drugtest au reieșit indicii cu privire la o posibilă prezență a substanțelor psihoactive.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

De asemenea, în ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat șase infracțiuni, un dosar penal fiind întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

În ultimele 72 de ore, la nivelul județului au fost înregistrate opt accidente rutiere ușoare, nouă persoane având nevoie de îngrijiri medicale, în cauze fiind întocmite dosare penale.

Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat aproximativ 310 sancțiuni contravenționale în valoare de peste de 130.000 de lei, au reținut 50 de permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

Mircea OLTEANU

/

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Cercetat Pentru Conducerea Autoturism Influența Substanțelor Psihoactive