× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Cercetat pentru înșelăciune, după ce a încasat contravaloarea unui transport Belgia-România, dar nu a onorat serviciul

Impact News 24 • 19-08-2022, 10:00:38 • 37 vizualizari
 

Un tânăr de 21 de ani, din Teleorman, este cercetat de oamenii legii din Sălaj, după ce acesta ar fi încasat de la un bărbat din Zalău contravaloarea unui transport Belgia-România, fără să onoreze serviciul. Fapta ar fi fost comisă în anul 2019, iar prejudicial se ridică la 2.370 de lei.

Potrivit IPJ Sălaj, miercuri, 17 august, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat două persoane bănuite de înșelăciune în dauna unor sălăjeni.

Una dintre fapte s-a comis în anul 2019, când un bărbat din Zalău a fost indus în eroare de persoane necunoscute cu privire la efectuarea unui transport intracomunitar, respectiv acesta a contractat, contra sumei de 2.370 de lei, servicii de transport din Belgia către România.

Bărbatul din Zalău a plătit cotravaloarea transportului, care, însă nu a mai fost onorat.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a reieșit că, persoana bănuită de înșelăciune este un tânăr, de 21 de ani, din județul Teleorman.
În acest caz, polițiștii continuă cercetările, în vederea administrării întregului probatoriu și luării măsurilor legale.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Cercetat Pentru înșelăciune încasat Contravaloarea Transport Belgia-România Onorat