× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Cetățeni de Onoare ai municipiului Alexandria pentru excelență și realizări de excepție

Ziarul Mara • 01-09-2023, 10:00:22 • 33 vizualizari
 

Municipiul Alexandria a strălucit recent într-o ceremonie specială, în care au fost acordate titlurile de Cetățeni de Onoare unui grup remarcabil de indivizi care au adus glorie, pasiune și excelență comunității. Printre cei care au fost recunoscuți se numără tineri cu realizări impresionante în domeniile lingvisticii, dansului și sportului. Primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, a subliniat importanța lor și contribuția la dezvoltarea orașului.

Mihaela Anghel: Medalie de bronz la Olimpiada Internațională de Lingvistică

Una dintre noile Cetățeni de Onoare este Mihaela Anghel, o tânără elevă din clasa a X-a la Liceul “Al. Ghica”, care a câștigat o medalie de bronz la Olimpiada Internațională de Lingvistică. La această competiție de înaltă nivel, la care au participat 204 de elevi din 38 de țări, Mihaela a demonstrat o minte analitică și o abilitate de a decodifica matematic cuvintele, caracteristică esențială în lingvistică. Primarul Alexandriei a descris-o drept un viitor promițător în domeniul intelectual și profesional.

David Burtea: Pasiunea pentru Dans și Transformarea Uluitoare

David Burtea, un copil cu o personalitate vibrantă și un talent impresionant pentru dans, a fost, de asemenea, recunoscut ca Cetățean de Onoare. Primarul l-a descris pe David ca pe un copil obișnuit în afara sălii de dans, dar o adevărată forță pe scenă. Transformarea sa dintr-un copil timid într-un dansator pasional și expresiv a uimit atât jurații din competițiile naționale, cât și internaționale. David a reușit să transmită întregul spectru al emoțiilor prin mișcare, cucerind inimile publicului.

Dumitru Florian: Medalie de Aur la Campionatul European de Culturism și Fitness

Dumitru Florian, un sportiv dedicat și exemplar, a adus aurul la Campionatul European de Culturism și Fitness. Performanțele sale impresionante nu reprezintă doar victorii personale, ci și un simbol al efortului, sacrificiului și dăruirii în lumea sportului de performanță. Primarul a subliniat că sportivii precum Dumitru Florian aduc mândrie și bucurie în sufletele noastre, reamintindu-ne de dedicarea lor și de sacrificiile depuse pentru a ajunge în vârful competiției.

Acești cetățeni de onoare nu ar fi ajuns unde sunt astăzi fără sprijinul și îndrumarea persoanelor care au fost alături de ei în aceste călătorii extraordinare. Profesorii și antrenorii care i-au ghidat pe acești tineri spre succes au fost, de asemenea, recunoscuți pentru contribuțiile lor valoroase.

Recunoașterea mentorilor și susținătorilor

Doamna profesor Marin Gabriela, alături de care Mihaela Anghel a dezvoltat pasiunea pentru lingvistică, a primit o diplomă de excelență pentru rolul său semnificativ în dezvoltarea abilităților lingvistice ale tânărului talentat. Domnișoara Alexandra Radu a fost recunoscută pentru contribuția sa la transformarea ideilor lui David Burtea în coregrafii memorabile și pentru aducerea de bucurie prin dans în comunitatea Alexandriei. Al Hadad Mirela și Asociația Club Sportiv SIBBA au fost, de asemenea, onorate pentru rolul lor în promovarea dansului și a activităților sportive în oraș.

Ceremonia de acordare a titlurilor de Cetățeni de Onoare a municipiului Alexandria a subliniat importanța recunoașterii excelenței în domeniile lingvistică, dans și sport. Acești tineri remarcabili și susținătorii lor au demonstrat că pasiunea, muncă și determinarea pot aduce prestigiu și inspirație comunității.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Cetățeni Onoare Municipiului Alexandria Pentru Excelență Realizări Excepție