× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Cinci jandarmi teleormăneni au participat la un exercițiu tehnico-aplicativ

Actualitatea de Teleorman • 08-11-2023, 10:00:57 • 25 vizualizari
 

În cursul zilei de astăzi, 5 subofițeri jandarmi teleormăneni au participat la un exercițiu tehnico-aplicativ în proximitatea Sălii Sporturilor din Municipiul Alexandria, organizat de Direcția Regională de Informații Muntenia cu participarea unor instituții care fac parte din Sistemul Național de Prevenire și Combatere a Terorismului.

Tema exercițiului a fost „Realizarea cooperarii dintre DRI Muntenia și forțe ale MAI pentru soluționarea unui incident de natură teroristă, privind depistarea unui colet suspect.

Jandarmi din cadrul Grupei 1 intervenție antiterorista și acțiuni speciale, în cooperare cu lucrătorii din cadrul celorlalte structuri implicate, desfășoară periodic astfel de exerciții, având ca obiectiv antrenarea efectivelor structurilor participante, evaluarea modului de executare a intervenției și a timpului de reacție, dar și evaluarea modului de derulare a cooperării forțelor participante la exercițiu.

Efectivele de jandarmi participante la exercițiu au fost echipate cu materiale specifice de protecție și intervenție în astfel de situații, asigurând perimetrul desfășurării acțiunii.

Pregătirea continuă, micșorarea timpului de reacție precum și formarea unor deprinderi de a acționa în sistem integrat cu instituțiile partenere sunt fără îndoială principalele responsabilități în gestionarea situațiilor de criză, siguranța cetățenilor și securitatea publică fiind obiectivul nostru principal.

 

The post Cinci jandarmi teleormăneni au participat la un exercițiu tehnico-aplicativ appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Jandarmi Teleormăneni Participat Exercițiu Tehnico-aplicativ