× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Cine e Giui, apropiatul primarului Victor Dragușin, beneficiar de contracte avantajoase?!

Liber in Teleorman • 18-01-2024, 20:00:15 • 90 vizualizari
 

Un fost consilier de la Cabinetul Primarului, având strânse legături cu Victor Drăgușin, este acum beneficiarul unor contracte avantajoase pe bani publici.

Potrivit informațiilor obținute, firma SC GAMA INTERMEDIAR SRL, deținută de către fostul consilier Adrian Giui, pare să fi găsit o sursă substanțială de venit public în contractele acordate de Primăria Alexandria. Concret, acesta câștigă anual sume semnificative prin intermediul contractelor pentru „Servicii de consultanță și asistență tehnică, în vederea menținerii certificatelor de conformitate”.

Suma de 6.000 de lei va fi plătită în anul 2024 de către Primăria Alexandria fostului consilier. În anul 2023, factura a fost mai consistentă: 25.000 lei, aceeași sumă și în 2022. În 2021, acesta a primit 17.500 lei.

Cine este acest Adrian Giui e greu de specificat, nu a depus niciodată niciun fel de declarație de avere sau de interese, este Omul Invizibil! În schimb, dacă nu primește bani de la Primăria Alexandria, firma nu plătește impozitele și taxele locale! Așa că, Drăgușin, sari cu banu’ public!

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Apropiatul Primarului Victor Dragușin Beneficiar Contracte Avantajoase?