× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Circulația feroviară întreruptă temporar între stațiile Măldăeni și Mihăești

Actualitatea de Teleorman • 31-01-2024, 14:01:02 • 33 vizualizari
 

O mulțime de călatori au avut o surpriză neplacută în această dimineață, cand circulația feroviară între două stații de pe ruta Craiova – Roșiori Nord a fost întreruptă. Trei trenuri de călatori, IR 72 București Nord – Curtici, IR 11612 Craiova – București Nord și IR 11614 Craiova – București Nord au staționat  două ore din cauza unor probleme apărute  la nivelul șinei , între stațiile Măldăeni si Mihăești.

Nici un tren nu a circulat în această dimineață, între orele 7.38- 9.10. Compania Națională CFR SA a anunțat ca în acest interval, personalul de specialitate a remediat deranjamentele apărute la nivelul sinei și a eliberat firul I de circulate, iar la ora 9.52 a fost eliberat al doilea fir de circulație și traficul feroviar a revenit la normal..

Potrivit informațiilor  de la  CFR SA, în perioadele cu temperaturi scăzute pe timpul nopții la nivelul solului se impun verificări privind starea liniilor pentru remedierea eventualelor deranjamente în componentele feroviare, iar traficul se întrerupe temporar ca să permită accesul echipelor de intervenție.

The post Circulația feroviară întreruptă temporar între stațiile Măldăeni și Mihăești appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Circulația Feroviară întreruptă Temporar între Stațiile Măldăeni Mihăești